lauantai 19. lokakuuta 2013

It's beginning to look a lot like Christmas

Keskiviikkoiltana Jannica saapui tänne! Silloin meillä alkoi joulu. I know what you're thinking, joulu lokakuussa ja vielä ennen Halloweenia? Kyllä vain. Rakastamme kummatkin joulua. Päätimme siis ottaa varaslähdön ja startata pikkujoulukauden jo nyt.

Ensimmäisenä iltana söimme joulupuuroa ja joimme glögiä. Kynttilät ja Michael Bublén joululaululista kruunasivat illan. Mantelikin löytyi!













Torstaina minulla oli vielä täysi päivä luentoja. Jannica jäi kämpille nukkumaan ja oli ahkeroinut meille makaroonilaatikkoa. Oli ihanaa tulla kotiin, missä odotti lämmin valmis ruoka ja hyvä seura. Menimme illalla salille ja kahvakuulatunnille, jonka jälkeen haimme vielä hyvillä mielin pizzaa.

Sääkin päätti vaihtaa "Christmas-mode":lle. Kun olimme kiertämässä kaupoissa, huomasimme, että ulkona sataa räntää. Pieni helpotus kyllä, ettei se vielä jäänyt maahan. Vaikka olen jouluihmisiä, minulla ei ole paras kestävyys pitkissä talvissa.

Shoppailujen jälkeen oli vielä luvassa piparkakkutalon tekoa ja jouluelokuvien katselua. Tulimme siihen lopputulokseen, että olen aika epätoivoinen tapaus keittiön puolella. Tässä vielä meidän suosikkijoululeffoja: Home Alone/ Home Alone 2, The Santa Claus, How the Grinch Stole Christmas.






















Ja kukakohan tuleva opettaja osasi laittaa "J":n oikein päin...












Oli hauska huomata, miten kahdella ihmisellä voi olla niin eri tekniikat piparkakkutalon koristelemisessa. Saatte arvata kumpi puoli oli kummankin tekemä. Sanotaan vain, että olen selvästikin hyvin kypsä ikäisekseni. Haha.

Ajattelin loppuviikonlopusta vielä tutustuttaa Jannica tähän kaupunkiin ja sen asukkaisiin. Oli hauska ja erilainen viikonloppu! Suosittelen muitakin testaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti