keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Leijonaa mä metsästän

Nämä kuuluisat opiskelijatiistait. Olen ollut niin kietoutuneena koulutöihin, etten ole pahemmin ehtinyt niistä nauttia. Tänä tiistaina kuitenkin pääsimme leijonan metsästykseen!

Timpparisteily. Yksi saari. Karhu-tölkkejä ja yksi Leijona-pullo. 150 etsivää.

Timpparisteilylle lähdimme viiden aikoihin lautalla. Kohteena oli pienehkö saari, jonne matkattiin noin 40 minuuttia. Perillä alkoi sitten kova etsintä. Saareen ympäriinsä oli piiloteltu Karhu-tölkkejä ja yksi Leijona-pullo. Löytäjä sai pitää aarteensa. Melko pian etsintöjen alkamisen jälkeen tuli jo pimeätä. Siellä sitten suunnistimme taskulamppuineen ja kävimme vähän väliä lämmittelemässä nuotion ääressä.

Ei yhtäkään löytöä! Vaikka kuinka yritin haravoida saaren läpi. Sanni, joka kulki meidän etsintäporukassa löysi yhden Karhu-tölkin, mutta siihen ne sitten loppuivatkin. Hyvillä mielin kuitenkin jatkoimme iltaa.





















Lautta suuntasi takaisin kaupunkiin myöhemmin illalla ja jatkoimme siitä Spektin keikalle.



Olenko kauhea ihminen, jos myönnän, etten tiennyt Spektistä ennen tätä keikkaa? Tai no, kyllähän minä sen pari biisiä sitten tunnistin, kun pääsi kuuntelemaan. Oli hauska päästä pitkästä aikaa livekeikalle, eikä edes mielestäni ollut pahan hintainen: 6e. Hyvä tunnelma ja täys tupa. Haha, tämä biisi tuli muun muassa kuultua:

http://www.youtube.com/watch?v=kUYoefkaw30

Hirveen myöhään en uskaltanut olla liikkeellä, sillä seuraavana aamuna odotti taas kello kahdeksalta kasvatuspyskologian tunti. Tämä tiistaiperinne vaatii vielä vähän totuttelua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti