perjantai 29. marraskuuta 2013

Vain elämää


Kolmen viikon harjoittelu alkaa olla pulkassa.  Hirveän nopeasti se kyllä menikin. Nyt voin sanoa, että olen selvinnyt ala- ja yläastelaisten tuntien vetämisestä. En ajatellut, että kolmessa viikossa ehtisi kiintyä oppilaisiin, mutta niin siinä loppuen lopuksi kuitenkin kävi.

Aivan älyttömän fiksuja ja mukavia nuorukaisia olivat kaikki. Jotkut vähän tottelevaisempia, kuin muut. Pakko myös paljastaa, että täältä tulevasta sukupolvesta on kyllä muutama Einstein tulossa. Yksi kutosluokkalainen poika etenkin jäi mieleen. Jäimme yksi päivä kahdestaan ruokalan pöydän ääreen keskustelemaan ja hän kertoi, että hänen unelmansa on kouluttautua arkeologiksi ja päästä joku päivä Kairoon tutkimaan muumioita ja pyramiideja. Siis…kelataanpa vähän. Minä 12 –vuotiaana halusin olla Harry Potter. Enough said.

Tuntien vetäminen meni yllättävän hyvin. Lempparini oli varmaan enkun tunti. Se tuntu ihan omalta jutulta ja varmaan valitsenkin sen sitten minun pitkästi sivuaineeksi. Eli voin kouluttautua lisäksi vielä aineenopettajaksi ja päästä opettamaan sitä myös yläasteen puolelle.

Harjoittelu on ollut myös yllättävän uuvuttavaa.  Mutta mikä olisikaan parempi tapa päästä irrottelemaan, kuin Musta Barbaarin keikka! Still alive! Oli hyvä meno ja kaikki tietenkin osasivat kuuluisan biisin kaikki sanat. Salil eka salil vika. Itsekin yllätyin, miten hyvin ne osasin. Pääsin jopa MB:n kanssa samaan kuvaan!


Yksi toinen hyvä vaihtoehto talven pimeille ja kylmille illoille on pitää Mexican Night! Jokainen osallistuja tuo jotain hyvää ruokaa ja sitten vaan fiestat pystyyn. Onnistuin kärventämään tortillan mikrossa…? Tämän takia pysyttelenkin yleensä leivässä ja margariinissa. Mutta tämmöinen illanvietto on kyllä tosiaan oikein luksusta opiskelijoille...paljon paljon ruokaa ja hyvää seuraa. Perfect!















Nyt, kun olen asunut 3 kuukautta omillani, voisin seuraavaksi koota ”(Blondin) vinkit ekaa kertaa kotoa pois muuttaville”. Olenhan minä tässä jo muutaman kerran onnistunut töppäilemään, mutta opin koko ajan vain lisää.

PS: Suosittelen kerrostaloa, missä on hissi. Se innokkuus, mikä silloin ensimmäisenä kuukautena oikein kukisti, kävellä portaat ylös ja alas kyllä kaikkoaa viimeistään kolmantena kuukautena. Heh. Terveisin, laiska#94


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti