tiistai 17. joulukuuta 2013

Vuosi loppuu ?

Heiiiiii. Äh, kehtaanko minä edes kirjoittaa tänne? Taas oli hieman taukoa päivityksissä... Miksi kaikki opettajat päättivät tukkia loppuvuoden täyteen projekteja, tenttejä ja oppimispäiväkirjoja...? En ole edes päässyt nauttimaan joulunodotuksesta niinkuin pitäisi! Onneksi kävin sentään ostamassa Nalle Puh -joulukalenterin alennusmyynnistä. Good job Anna.

Itsenäisyyspäivää juhlistimme yliopiston omilla linnanjuhlilla. Luit oikein, LINNANjuhlat. Ylioppilaskunta oli vuokrannut linnan tilat ja kaikki pääsivät pukemaan ykköset päälle. Hekti, mitä en tule ikinä unohtamaan: kävelemme sillan yli linnalle tähtitaivaan alla. Tunnelma oli taianomaista.


Ohjelmassa oli skumpan siemailua, ruokailua, improteatteria, live bändi ja tanssimista. Jalat huusivat hoosiannaa seuraavana päivänä ja voin sanoa, että korkkarit eivät olleet paras vaihtoehto, kun oli aika kivuta mukulakiviportaita. Hauskaa oli ja oli ihana laittautua kunnolla pitkästä aikaa. Tuli ihan vanhojentanssipäivä mieleen! Joillain tytöillä oikein oli heidän vanhojen mekkonsa päällä.

Hauska vinkki vielä viimeisille pikkujouluilijoille! Meidän luokan pikkujouluissa jokaisen osallistujan oli keksittävä jokin ohjelmannumero etukäteen juhlia varten.
Löysin tällaisen leikin netistä: Anna jokaiselle vieraalle 10 tarraa. Heidän tehtävänä on nyt päästä eroon niistä tarroista kiinnittämällä ne toisiin pelaajiin niiden huomaamatta. Jos jäät kiinni teossa, joudut nielemään pettymyksesi ja antaa toisen kiinnittää yksi hänen tarroistaan sinuun. Se, joka pääsee eroon kaikista hänen tarroistaan ensimmäisenä voittaa! (warning: tässä leikissä pelaajista voi tulla hyvin vainoharhaisia)

Mutta nyt on enää 7 päivää jouluun! Huomisen matematiikan tentin jälkeen pääsen lähtemään kotiin, enkä jaksa enää stressata sitä. Joulu on tullut :)
















PS: Ai nii! Unohdin mainita, että lähden käymään Berliinissä vanhempieni kanssa 10 päivän päästä. Kyseessä on ihan pieni 3 päivän turistireissu, mutta odotan todella innolla sitä. Ihana päästä seikkailemaan uuteen kaupunkiin ja ehkä vähän myös shoppailemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti