perjantai 8. marraskuuta 2013

Appro trained?


Appro oli yksi pitkään odotettu tapahtuma. Pääsimme opiskelijatovereitten kanssa kiertämään kaupungin pääkadun nurkissa appropassiemme kanssa. Ensimmäisen vuoden opiskelijoilla tavoitteena on kerätä illan aikana 14 leimaa, jotta saisi Approbatur -haalarimerkin. Tarvittujen leimojen määrä kasvaa joka vuosi, jopa 25 leimaan saakka.
















Pääkadun varella kiersimme eri kapakoissa suorittamassa rasteja ja keräämässä leimoja. Perus idea menee näin: yhdestä juomasta saat yhden leiman. Rastitehtävistä suoriuduttua ja tiettyjä ruokia tilatessa saat myös leiman.

Vaikka ulkona oli hieman sateista, se ei pilannut tunnelmaa. Suoritimme kunniolla lähes kaikki rastit, mihin kuului muun muassa oman juomalaulun keksiminen, improteatteria ja heittäytymistä. Pääsin jopa räppäämään oman soolon. Haha.

Tämä oli kaivattu rentouttava ja hauska ilta luokkalaisten kanssa ja illan lopussa jokaiselta löytyi yksi uusi haalarimerkki taskusta. Omia haalareita meillä ei valitettavasti ollut vielä päällä, mutta niitten pitäisi kai saapua ensi kuussa. Can't wait!

Kauhistuttaa tulevat vuodet, kun leimamäärävaatimus sen kun vaan kasvaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti