lauantai 7. syyskuuta 2013

Yliopiston naisia

Heti muuton jälkeisenä päivänä alkoikin jo koulu! Jee...? Haha no ei, odotin sitä kyllä innolla. Luokanopettajakoulutus kutsui ja se myös jännitti! Sen huomasi siitä, että heräsin neljältä aamulla, enkä saanut enää sen jälkeen unta - kahvi maistui ennen lähtöä.
Ensimmäinen päivä oli hieman kulttuurishokki. Ilmoittautumiset järjestöihin ja luennoille, uudet kasvot ja nimet, uusi rakennus, uusi kaupunki... kaikki nämä tulivat yhtenä kasana vastaan.
Onneksi ihmiset olivat hyvin avoimia ja ymmärtäväisiä. Mietin juuri, että tutustuin viimeksi noin 6 vuotta sitten, kun aloitin yläasteen, näin moneen ihmiseen yhden päivän aikana. Tunsin täältä ennestään vain yhden ihmisen ja hänenkin vain "moikkaus-tasolla".
Meidät jaettiin pienempiin ryhmiin ja siellä ehkä tutustuin parhaiten muihin. Tämän ryhmän kanssa tulemme muutenkin viettämään aika paljon aikaa pienemmillä kurssitunneilla.
Päivä päättyi noin neljän aikaan. Ehdin nopeasti käydä syömässä kämpillä ja kuudelta alkoikin jo seuraava ohjelmannumero. Menimme keskustaan istuskelemaan ja viettämään iltaa. Olin muutaman tunnin siellä ja sitten oli pakko hinautua nukkumaan.
Ohjelmaa on riittänyt koko viikolle ja koko ajan tutustuu enemmän ihmisiin ja kaupunkiin. Aina silloin tällöin tulee koti-ikäväailahduksia, mutta sitten yritän ryhdistäytyä ja nauttia hetkestä. Kahden viikon jälkeen olen kuitenkin menossa kotona käymään! jee!
Ja pakko vielä sanoa, että tämä kaupunki on kyllä kaunis kesäisinä päivinä. Toivottavasti talvi ei sitten ole ihan hirveän tuskallinen...









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti