lauantai 28. syyskuuta 2013

Syysgroove!

Hui, kun aika menee nopeasti. En edes tiedä, mistä tässä lähtisi kirjoittelemaan.
Noh, jospa vaikka aloittaisin viime viikonlopusta.

Perjantaina ei sinänsä ollut mitään pakollista ohjelmaa yliopistolla, mutta sinne pysty kuitenkin menee kuuntelee infotilaisuuksia mm. vaihtoon lähdöstä! Vaihtovuosi kiinnostaa hyvinkin paljon, mutta mahdollisesta paikasta ja ajankohdasta ei sitten ole hajuakaan. Siellä kerrottiin, miten voi lähteä Japaniin harjoitteluun tai vaikkapa Erasmus-vaihtoon. Saapi nähdä päädynkö itekin jonnekin Japaniin!

Illalla menimme luokkatovereiden kanssa pizzeriaan syömään ja get this! tämä pieni pizzeria keskellä lähes-ei-mitään on saanut Suomen paras pizza -palkintoja. Vakuutuin asiasta, kun maistoin taivaallista ruokaa.

Sieltä jatkoimme paikalliseen opiskelijabaariin, missä alkoi kymmeneltä improryhmän show. Nauroin kippurassa melkein koko illan. Esitys koostui "Who's Line is it Anyway" -tyyppisistä tehtävistä ja yleisö pääsi myös osallistumaan osaan ohjelmasta. Tuli kyllä todettua, että tämmöisiin tapahtumiin pitää mennä useamminkin.



Lauantaina töitten jälkeen - työskentelin lauantaiaamusin tunnin verran lasten liikuntaleikkikoulussa apuohjaajana - oli aika suunnata kotia päin. Mutta not so fast, ensimmäisen yhteyden juna on hajalla! No, hypätään sitten VR:n bussiin, joka vie minut juna-asemalle, minne toinen juna saapuu.


Olinkin juuri kehumassa VR:ää hienosta bussipelastuksesta, kun tulee ilmoitus, että seuraava juna on sitten tunnin myöhässä. Pysähdyskaupungissa ei oikein ole juna-asemaa. Sen sijaan siihen on rakennettu pubi. Siellä sitten hengasin laulavien kaljaukkojen kanssa. Loppuen lopuksi matka (joka yleensä kestää vähän päälle 4 tuntia) kestikin 6 tuntia! Harmitti vähän, kun on muutenkin niin vähän aikaa viettää kotona.


                                                         Tämmöistä pubiasemalla :D

Matkasähläyksestä huolimatta olin innoissani, kun pääsin taas näkemään kavereita ja vanhempia. Menimme istumaan iltaa Iguanaan mojitojen ja nachojen kera, jonka jälkeen jatkoimme vielä kaverille. Hyvin nopeasti meni vuorokausi ja monia ihmisiä olisin vielä kovasti halunnut nähdä, mutta seuraavaa reissua sitten odotellessa. Paluumatkan suoritin bussilla! Saa nähdä, millon sitä uskaltaa taas reissata junalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti